Te Ndryshme

Përse nuk e jep dorëheqjen Lindita Nikolla?

Nga Arben Llalla Ministrja e Arsimit, Lindita Nikolla nuk dha dorëheqjen, megjithëse prej 10 ditësh studentët protestojnë nëpër rrugët e kryeqytetit, nëpër Shqipëri. Nëse kjo zonjë

Greqia nazifashiste e Joani Metaksas

Nga Arben P. Llalla Pjesë nga libri “Kolaboracioni dhe Gjenocidi në Çamëri/ 1944-1945 E vërteta e bashkëpunimit të çamëve me gjermanët” Që në vitin 1933,
PropellerAds
PropellerAds
PropellerAds