Kur Kryepeshkopi Anastas refuzojë të mbaj një meshë nderimi për viktimat të Genocidit në Çamëri

Në Qershor të vitit 2006, Shpëtim Idrizi, kryetar i sotëm i PDIU që në atë periudhë ishte deputet i PS dhe mbajti një fjalim përpara Kuvendit të Shqipërisë me rastin e përkujtimit të viktimave shqiptare të Gjenocidit të kryer nga ushtarët grekë të EDES të drejtuar nga gjeneral Zerva në vitin 1944. Në fjalën e … Continue reading Kur Kryepeshkopi Anastas refuzojë të mbaj një meshë nderimi për viktimat të Genocidit në Çamëri